Kontakta oss

Värmdö Hund & Katt Pensionat startade sin verksamhet i april 2007.
Här finns tid och rum för personligt och stimulerande omhändertagande av våra gäster. Vi satsar på kvalité istället för kvantitet.

HUSDJUR – VÅRA FAMILJEMEDLEMMAR

Att välja passning åt sitt husdjur kan kännas minst lika viktigt som att välja dagis till sitt barn. Våra husdjur är familjemedlemmar som vi månar om. Du ska kunna känna att du är lugn och trygg med att ha din hund eller katt hos oss och att den är glad och tillfreds när du hämtar den.

MARLENE – ÄGARE

Sedan 6 juni 2015 så är det nya ägare till pensionatet.

Marlene är den som driver pensionatet om dagarna och till sin hjälp har jag min man Christian och våra döttrar Isabella och Novalie hjälper till lite de med. Jag har jobbat ca 15 år inom vården innan jag fick möjlighet att ta över pensionatet efter Maud Beskow som nu gått i pension.

Under min uppväxt så har jag haft flera olika djur, bla ökenråtta, kanin, katt och nu har vi vår hund Saga samt våra hästar Samson och Lillen.

Från Stockholm

Kör Värmdöleden, väg 222, österut mot Värmdö. Passera Gustavsberg. Efter Grisslinge havsbad, tag vänster i rondellen mot Vaxholm. Passera Hemmesta och följ vägen till vänster vid Hemmesta vägskäl mot Vaxholm. Kör cirka 4km och tag vänster Nysvedsvägen. Fastigheten är belägen längst in till vänster på Nysvedsvägen 13.

Från Vaxholm

Tag färjan från Vaxholm till Rindö. Kör till färjeläget vid Oscar-Fredriksborg. Tag färjan till Stenslätten. Följ vägen från Stenslätten mot Gustavsberg. Fortsätt ca 1mil , tag höger in på Nysvedsvägen. Fastigheten är belägen längst in till vänster på Nysvedsvägen 13.

Med Buss

Tag buss 437, 438 eller 439 från Slussen till Stadsvall busshållplats. Vissa turer har bussbyten i Kolvik. Om du åker buss, ring Marlene 0709-534391 så kommer hon och möter vid Stadsvalls busshållplats.

Restid med buss från Slussen cirka 40 minuter. Promenad från Stadsvalls busshållplats till pensionatet cirka 5 minuter.