E-post: marlene@varmdohundokatt.se

Telefon: 070-953 43 91

OM OSS

Värmdö Hund & Katt Pensionat startade sin verksamhet i april 2007. Hund & Katt Pensionatet ligger på Värmdö och drivs i hemmiljö.
Här finns tid och rum för personligt och stimulerande omhändertagande av våra gäster. Vi satsar på kvalité istället för kvantitet.

HUSDJUR - VÅRA FAMILJEMEDLEMMAR

MARLENE - ÄGARE

HITTA TILL OSS

Att välja passning åt sitt husdjur kan kännas minst lika viktigt som att välja dagis till sitt barn. Våra husdjur är familjemedlemmar som vi månar om. Du ska kunna känna att du är lugn och trygg med att ha din hund eller katt hos oss och att den är glad och tillfreds när du hämtar den.

Vi ser fram emot att ta hand om era djur och se till att de har det bra när ni är iväg på semester. Och med er tillåtelse så lägger vi gärna ut bilder på vår Facebooksida så ni kan följa våra dagliga promenader och dagar.

 

Varmt välkomna - Marlene Molin

Sedan 6 juni 2015 så är det nya ägare till pensionatet.

Marlene är den som driver pensionatet om dagarna och till sin hjälp har jag min man Christian och vår dotter Isabella hjälper till lite hon med. Jag har jobbat ca 15 år inom vården innan jag fick möjlighet att ta över pensionatet efter Maud Beskow som nu bestämt sig för att gå i pension.

Under min uppväxt så har jag haft flera olika djur, bla ökenråtta, kanin, katt och nu har vi vår hund Saga samt att jag tidigare haft en häst.

Pensionatet är beläget på Värmdö, ca
5 km från Hemmesta mot Värmdö Kyrka.
Från Pensionatet är det gångavstånd till sjö och hav där våra hundgäster kan bada, med tillåtelse från Husse eller Matte förstås.

I området finns en mängd promenadslingor av varierande längd och omväxlande terräng.

Fastigheten, om 5000 kvm, där pensionatet är beläget är förstås inhägnad.

Pensionatet är momsregistrerat och har org. nummer 556788-4704.

 

SENASTE NYTT  - KATT

FRÅN STOCKHOLM

FRÅN VAXHOLM

MED BUSS

Kör Värmdöleden, väg 222, österut mot Värmdö. Passera Gustavsberg. Efter Grisslinge havsbad, tag vänster i rondellen mot Vaxholm. Passera Hemmesta och följ vägen till vänster vid Hemmesta vägskäl mot Vaxholm. Kör cirka 4km och tag vänster Nysvedsvägen. Fastigheten är belägen längst in till vänster på Nysvedsvägen 13.

Tag färjan från Vaxholm till Rindö. Kör till färjeläget vid Oscar-Fredriksborg. Tag färjan till Stenslätten. Följ vägen från Stenslätten mot Gustavsberg. Fortsätt ca 1mil , tag höger in på Nysvedsvägen. Fastigheten är belägen längst in till vänster på Nysvedsvägen 13.

Tag buss 437, 438 eller 439 från Slussen till Stadsvall busshållplats. Vissa turer har bussbyten i Kolvik. Om du åker buss, ring Marlene 0709-534391 så kommer hon och möter vid Stadsvalls busshållplats.

Restid med buss från Slussen cirka 40 minuter. Promenad från Stadsvalls busshållplats till pensionatet cirka 5 minuter.