E-post: marlene@varmdohundokatt.se

Telefon: 070-953 43 91

KATT

Att välja passning åt sitt husdjur kan kännas minst lika viktigt som att välja dagis till sitt barn

Att välja passning åt sitt husdjur kan kännas minst lika viktigt som att välja dagis till sitt barn. Våra husdjur är familjemedlemmar som vi månar om. Du ska kunna känna att du är lugn och trygg med att ha din hund hos oss och att den är glad och tillfreds när du hämtar den.

Kattpensionatet kan erbjuda inackordering i 18 kattrum med egen uteplats. Rymliga och ljusa rum med fri tillgång till egen inhägnad uteplats om ca 6kvm. Stor tillgång till leksaker och klättermöjligheter som skapar en aktiv miljö för våra gäster. Individuellt omhändertagande.

Kattsand ingår i priset men ej mat, så ta med mat som räcker hela vistelsen, märk gärna upp med namn samt ange hur mycket per dag.

Kattverksamheten ligger väl avskild från hundverksamheten på fastigheten. I anslutning till katthuset finns träd och buskar.

HÄLSA OCH FÖRSÄKRING

Till oss är alla katter välkomna som är som är vaccinerade.

 

• Vaccinerade mot kattpest och kattsnuva inom det senaste året. Intyg på detta skall finnas med när ni kommer till pensionatet .

• Hankatter över 1 år skall vara kastrerade

Värmdö hund och kattpensionat har en lantlig miljö och högsta möjliga standard på hygien. Många av våra gäster ger oss beröm för vår fina miljö.  Eftersom våra gäster kommer från olika håll och bor under samma tak så innebär det ökad smittorisk. Därför är det viktigt att våra gäster har aktuella vaccinationer. Det är av stor vikt att du som kattägare tar ansvar för att bara lämna en frisk katt till oss.

EN DAG PÅ PENSIONATET

MORGON:

Omkring klockan 7.00 - 8.00 går jag en morgonrunda tar jag mig an katterna och byter vatten, fyller på mat och gör rent i kattlådorna. Självklart passar jag på att kela och mysa med katterna samtidigt.

 

EFTERMIDDAG:

Går jag en runda hos katterna igen. Pysslar om dem, borstar och kelar med dem, kollar kattlådorna och fyller på mat och vatten vid behov.

 

KVÄLL:

Omkring klockan 21.00 - 22.00 går jag en sista runda och tittar till så att alla våra gäster har det bra och trivs samt mockar lådor vid behov.  Släcker ljuset och låser om mina gäster.

Mat ingår ej i priset, ta med mat så att det räcker för hela vistelsen och märk gärna upp med namn och hur mycket din katt ska äta per dag.

 

Är du medveten om att din katt äter dåligt vid bortlämnande så ta gärna med något som din katt tycker extra mycket om, exempelvis blötmat, tonfisk eller dylikt.

 

 

HÄMTNING OCH LÄMNING

Hämtning och lämning sker normalt:

Vardagar  8.30 – 15.30, samt 18.00 – 19.00.

Helger 10.00 - 11.00, samt 17.00 - 18.00.

Eller enligt separat överenskommelse. Hämtning och lämning utanför dessa tider kan medföra en extra avgift om 250kr.

Glöm ej att fylla i incheckningsformuläret innan ankomst

 

Hör av er senast dagen innan ankomst och bestäm en tid för lämning/hämtning. Ring eller skicka ett sms när ni är här så möter vi er vid grinden.

Tag alltid med 1-2 filtar att bädda med som gärna luktar bekant. Glöm inte vaccinationsintyg.

 

Vänligen respektera våra hämtning/lämningstider för att bibehålla en lugn miljö för djuren samt för att vår arbetsdag ska flyta på bästa sätt.

BOKNINGSREGLER

För att en bokning skall vara bindande måste hela eller minst halva hyran betalas in som bokningsavgift i samband med bokningen eller senast sju dagar efter,  ev. restsumma skall finnas på kontot 3 veckor innan bokat datum.

 

Vid avbokning senast tre veckor före bokat datum återbetalas hela den inbetalade summan.

 

Vid avbokning senare än tre veckor återbetalas bokningsavgiften under förutsättning att den bokade platsen blir uthyrd till någon annan.

 

Avbokning mindre än 7 dagar innan ankomst debiteras 100% för bokad period.

OBSERVERA

Jullov, sportlov, påsklov, sommarlov och höstlov är det stor efterfrågan på platser vid pensionatet. Det är därför särskilt viktigt att bokningar som avser dessa tider åtföljs av bokningsavgifter.

 

Bokningar som inte åtföljs av bokningsavgifter under dessa tider lämnas utan åtgärd.

För att vara garanterad plats måste bokningsavgift erläggas.

 

När ni betalar er bokningsavgift är det viktigt att ni anger djurets namn och datumet för vistelsen.

TRANSPORTHJÄLP

Vi kan erbjuda våra gäster hämtning och lämning direkt från bostaden. Vår transportbil, en Toyota Hilux, är specialinredd för djurtransporter både för kortare och längre resor.

Priset är 3,70 kr / km plus 300 kr / timme exklusive moms.

Prisexempel hämtning & lämning:

- Gustavsbergs Centrum ca 820kr ink moms.

- Hammarby Sjöstad ca 1300kr ink moms.

LÅGSÄSONG

HÖGSÄSONG

1 katt / rum

200 kr / påbörjad dag

250 kr / påbörjad dag

2 katter, samma familj / rum

250 kr / påbörjad dag

300 kr / påbörjad dag

3 katter, samma familj / rum

300 kr / påbörjad dag

330 kr / påbörjad dag

Medicinering +50 kr / dag

För högsäsong räknas följande veckor:

2019  Vecka 1, 9, 16-17, 25-32, 44, 51-52.

2020  Vecka 1, 9, 15-16, 25-32, 44, 51-52.

Vid bokning får du alla uppgifter på e-mail. Betalning sker till vårt bankgiro eller bankkonto.

BG 217-6303

Swedbank 83279 903674598